AES 31, June 25-27, 2007

Main Conference Schedule

In the People's Palace

TIME	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday
8:00-8:30	Dogistration			
8:30-9:00	Registration	Registration	Registration	
9:00-9:30	Opening remarks		Keynote	
9:30-10:00	Paper Session 1 High	Paper Session 4 Synthesis and Perception	Keynote	
10:00-10:30	Resolution Recording Issues		Paper Session 7 Ambisonics	
10:30-11:00	Break	Break	Break	
11:00-11:30	Paper Session 2	Paper Session 5	Paper Session 8	
11:30-12:00	Perception	Processing, manipulation and	Maintaining quality at	
12:00-12:30	rerespilon	preparation of Hi-Res signals	playback	
12:30-1:00		Lunch, Posters & Exhibits	Lunch & Exhibits	
1:00-1:30	Lunch, Posters & Exhibits			
1:30-2:00				
2:00-2:30	Paper Session 3	Paper Session 6 Recording Issues - Microphones	Paper Session 9	
2:30-3:00	Processing of Hi-Res signals		Storage and Restoration	
3:00-3:30	Break	Break	Break	
3:30-4:00		Panel Discussion Design Issues in High Quality Integrated Audio Systems	Panel Discussion The Future of High Resolution Audio	
4:00-4:30	Panel Discussion Preparation, archiving and			
4:30-5:00	distribution of hi-res audio			
5:00-5:30				Outland Office a second
5:30-6:00				Optional & free post- conference concert
6:00-6:30	Reception			'C4DM Presents'
	·			near the Global
7:30-8:00	at the Global Village			Village
		Banquet		
8:30-9:00		at the Trafalgar Tavern		
1000-10:30				

AES 31, June 25-27, 2007

Demonstrations

Listening Room

TIME	Monday	Tuesday	Wednesday
9:00-9:30			
9:30-10:00			
10:00-10:30			
10:30-11:00		Session 1 to 7	Session 1 to 7
11:00-11:30	Session 1 to 4		AIX Media
11:30-12:00	Linn Audio	Meridian	Mark Waldrep
12:00-12:30	Philip Hobbs		Every 30 Minutes
12:30-1:00	Every 30 Minutes	John Bamford	
1:00-1:30			
1:30-2:00	Session 5 to 8	Every 60 Minutes	
2:00-2:30	Linn Audio		Every 5 Minutes
2:30-3:00	Philip Hobbs		Zetex Semiconductor
3:00-3:30	Every 30 Minutes		Craig Bell
3:30-4:00			
4:00-4:30			
4:30-5:00			
5:00-5:30			

Augmented Human Interaction (AHI) laboratory

TIME	Monday	Tuesday	Wednesday
9:00-9:30			
9:30-10:00		Session 1 to 7	
10:00-10:30		Freelance Location Recordist	
10:30-11:00	AHI Lab., Jean Baptiste	Mike Skeet	Session 1 to 4
11:00-11:30		Every 30 Minutes	DTS
11:30-12:00			Jeff Levison
12:00-12:30			Every 30 Minutes
12:30-1:00			
1:00-1:30	Session 1		Session 5 to 8
1:30-2:00	Music Compositions	Session 1 to 4	DTS
2:00-2:30	Session 2	Digital Audio Systems	Jeff Levison
2:30-3:00	Music Compositions	Bill Dyer	Every 30 Minutes
3:00-3:30	Session 3	Every 30 Minutes	
3:30-4:00	Music Compositions		
4:00-4:30			
4:30-5:00			
5:00-5:30			